בדיקת חוקן בריוםםםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/03/2019 | 19:58 | מאת: יורי

שלום רציצי לדעת עם חוקן בריום בדיקה טובה לבדוק את המעי הגס רוצה בדיקה פחות פולשנית פשוט ועם יש סיכונים בה לנקב במעי תודה

חוקן בריום הינה בדיקה ישנה שכבר אין לה שימוש. היא אינה נותנת מספיק מידע, כרורכה בקרינה וגם בה יש אפשרות של התנקבות המעי. מה עוד שבהתנקבות בזמן חוקן בריום יש דליפה של בריום מזוהם חללל הבטן - מצב מסכן חיים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות