שתיה חריפה ערק וקוליטיס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/03/2019 | 15:23 | מאת: משה

שלום .. אני רוצה לדעת בבקשה כמה אלכוהול משפיע על קולטיס ?עד לפני חודשיים שראו אצלי פןקוליטיס הייתי יושב פעם בשבועיים שותה בין 4 ל5 כוסות ערק ... היום אני לוקח 4 גרם רפאסל ביום ותודה לאל בסיגמו ראו שהדלקת קלה יותר ולא בכל המעי בדיקת דם יצא קטן מ0.5 וקלפרוטקטין 90 ... אני עדיין רוצה לשבת פעם בשבועיים לשתות קצת חחח אבל הפחד והאי ידיעה בנושא לא נותן לי .... אז חשוב לי באמת לדעת כמה זה יכול להשפיע כי קודם כל בריאות כמו שאומרים .....

איני יודע. הפנה השאלה לגסטרואנטרולוג המטפל בך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות