תודה רבה לך דוקטור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/05/2008 | 01:40 | מאת: סמי

29/05/2008 | 08:08 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

סמי, התייעצתי בעניינך עם מנהל המחלקה הקולורקטלית בה עבדתי בפלורידה - Dr. Steven Wexner, ולפי נסיונו לפעמים הבעיה שתארת מסתדרת עם הזמן, אבל לצערי ברוב המקרים זה לא חולף וזה מאוד מתסכל לחולים וגם לרופאים. לדבריו, הטיפול צריך להיות ע"י אורולוגים ו/או מטפלי פוריות למיניהן. בהצלחה ותודה על הפידבק החיובי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות