גרד פנימי במעיים אצל ילד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/03/2019 | 08:41 | מאת: עוזי

שלום. הילד שלי בו 8 וחצי. ילד פעיל ואוכל אוכל בריא. בערך לפני חודשיים התלונן פעם ראשונה על גירוד פנימי בתוך "התחת" . בתחילה זה הופיע ונעלם היו ימים שהיה וימים שלא. מאז הדבר הולך ומחמיר בתחילה זה הופיע בלילה ליפני השנה בעיקר. נכון להיום זה נמשך גם ביום גם בלילה וממש כל הזמן זה מציק לו הוא הולך בכל מיני הליכות עקומות בכדי שההליכה "תגרד לו בפנים" זה מעיר אותו בלילה והוא ממש צורח מרוב שמגרד לו. הוא מתאר את זה בערך כ 5 עד 10 סנטימטר פנימה מפי הטבעת "מהחור" כמו שהוא אומר. ניסינו טיפול נגד תולעים שלא עזר בכלל. מדאיג אותנו מאד נשמח לעצה ועזרה מה לעשות.

מציע שייבדק ע"י כירורג ילדים ואולי יהיה צורך בבדיקה אנדוסקופית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות