טיפול לטחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/03/2019 | 11:18 | מאת: הודיה

יש לי טחורים והלכתי לרופאת משפחה לבקש טיפול לא רציתי להבדק והיא אמרה שהיא לא מביאה לי מרשם בלי בדיקה של המקום ממש (היא רצתה ממש שאתפשט).. זה הגיוני??? זה טחורים בוודאות! אודה להמלצה

רופאה מצוינת. אין טיפול בלי בדיקה (גם אצלי)...

15/03/2019 | 13:05 | מאת: הודיה

נו באמת.. זה טחורים בטוח.. למה ככה? השאירה אותי סובלת בלי טיפת חמלה.. אני בחיים לא אלך להבדק בדיקה כזאת מה המטרה אם אפשר כן לעזור??

15/03/2019 | 15:21 | מאת: הודיה

למה שאני ישקר? למה שאני יגיד שיש לי טחורים כשאין לי?

אין מתן טיפול ללא בדיקה. חייבים לאבחן נכון כדי לתת טיפול נכון ולא ל"פספס" מצב אחר היכול להיות מסכן חיים. אין פה שום עניין של חמלה אלא של רפואה נכונה

16/03/2019 | 18:54 | מאת: הודיה

הבנתי תודה

16/03/2019 | 19:56 | מאת: הודיה

אשמח אם תתן עצה איך להתגבר על המבוכה בבדיקה הזו בטח הרבה מתביישים אני רוצה לעשות ולטפל

פשוט לבוא ולהיבדק. אין הבדל עקרוני בין בדיקה זו לכל בדיקה של חלקי גוף אחרים..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות