כאבים עזים בשד שמאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/01/2019 | 13:07 | מאת: זיו

שלום דר יש לי כאבים רק בשד שמאל שהתחזקו מאוד לקראת המחזור אתמול קיבלתי מחזור והכאבים בשד ממשיכים ויש מקום נקודתי כשאני נוגעת בו ממש כואב לי . כיררורג בדק אותי לפני שבועיים ולפני 5 חודשים עשיתי Us שדיים גם כי היה לי כאבים באותו שד הכל תקין . האם יכול להיות ממאירות בשד ? גוש שלא מיששו ??? בת 27.1

הסיכוי לממאירות בשד אצלך הוא קלוש ביותר. נבדקת ע"י כירורג וגם עברת בדיקת US... אם את מודאגת פני לבדיקה חוזרת או לקבל חוות דעת נוספת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות