עצירות: צואה נשארת בפי הטבעת/ברקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/12/2018 | 15:03 | מאת: שרה

אני בת 62 וסובלת מעצירות כרונית בגלל כדורים שאני לוקחת. התחלתי לקחת רזולור 1מ"ג. כדור אחד ביום לא עזר, ועכשיו אני לוקחת 2 כדורים ליום. בעת תחושת התרוקנות יוצאת צואה מפי הטבעת, אבל גם נשארת צואה בפי הטבעת ו/או ברקטום. אני מתרוקנת מס' רב של פעמים ביום. מה ניתן לעשות במצב כזה?

אם זה מהווה מטרד ניתן לעשות חוקן קטן כדי להגיע להתרוקנות שלמה בפעם אחת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות