גולה באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/12/2018 | 23:57 | מאת: אנונימית

היי אני בת 21, יש לי גולה באזור פי הטבעת מזה כמה שנים, הגולה לא כואבת בדרך כלל ,לא גורמת לדימום ולא מפרישה כל נוזל. הגולה לא גדולה במיוחד ,אך גם לא ממש קטנה. האם זה מסוכן? איך מתפלים בזה? ואיך זה נקרא? תודה מראש.

כנראה זה לא מסוכן כי כבר עברו כמה שנים ודבר לא קרה. מהתיאור איני יכול לאבחן בדיוק במה מדובר. כדאי שתפני לבדיקת מומחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות