התייחסות לתגובתך - ד"ר פרסון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/05/2008 | 19:25 | מאת: סמי

שלום רב, ראשית ברצוני להודות לך על התגובה המפורטת ועל ההתייחסות. קראתי בקורות החיים שלך שעברת התמחות בקליבלנד קליניק בפלורידה. את הניתוח השני עברתי ב - cleveland clinic in cleveland, Ohio with Dr. Victor Fazio אני לא יודע אם אתה מכיר אותו, אבל לפני הניתוח נאמר לי שהוא אחד הטובים. אני מאוד מתוסכל ממה שקרה לי. אני יודע שאתה לא אורולוג, אבל שוב תודה על התייחסותך. אני נחוש לתקן את הבעיה. אם יש לך מידע, או דוקטור שיכול לעזור לי - אני מוכן לנסות כל דבר כדי לתקן את הבעייה. תודה מראש

27/05/2008 | 09:27 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שוב שלום, Victor Fazio הוא אכן אחד מאבות המקצוע של הכירורגיה הקולורקטלית בעולם, והוא בהחלט כירורג מעולה ומאוד מנוסה. יש כאלה שיגידו שהוא בעל הנסיון הגדול ביותר בעולם בניתוחי פאוץ'. חשוב לזכור שגם לכירורגים הטובים ביותר יש אחוז מסויים של סיבוכים, בעיקר בניתוחים שהם מסובכים מלכתחילה. המנגנון בארה"ב הוא שונה מאשר בארץ, ולרוב (בעיקר במקומות עמוסים כמו אצל Fazio) המידע שהחולה מקבל מגיע מהרבה גורמים אחרים - אחיות, מתמחים וכד', והכירורג האחראי נמצא במגע מאוד שטחי עם החולה. למרות שאני בד"כ לא נוהג להמליץ על קולגות שלי בפורום זה, במקרה שלך אחרוג ממנהגי. חבר טוב שלי עבר את ההכשרה שלו בכירורגיה קולורקטלית אצל Fazio בקליבלנד בדיוק בשנים בהן אני הייתי בפלורידה. שמו דר' יהודה קריב והוא עובד היום באיכילוב ביחידה הקולורקטלית. אני לא יודע היכן אתה מתכוון לעבור את הניתוח האחרון שלך (סגירת הסטומה), אבל אתה יכול לפנות אליו לקבלת מידע ואולי בתור דרך תקשורת עם המנתח שלך בארה"ב. אם תחליט אחרת, תודיע לי ואשמח להיפגש איתך. בהצלחה.

28/05/2008 | 08:28 | מאת: משה

שלום מכיוון שאני ממרכז הארץ ואתה מצפונה ,שאלתי היא האם יש באפשרותך להמליץ לי על פרוקטולוג מצויין באזוור המרכז אשר מקבל במסגרת קופת חולים כללית? תודה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות