ראה תוספת קטנה לתשובתך...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/10/2018 | 11:48 | מאת: שאול.

שלום רב שוב, ותודה לך על עזרתך.. הבעיה אצלי היא לא יובש או סדק, הבעיה אצלי היא נפיחות ואדמומיות בפי הטבעת (שגורמת לאי-נוחות, גירוד ועיקצוץ). (עקב שהות רבה בשירותים וניגובים רבים). לכן אילו תכשירים מכיר לתופעות אלו (ללא סטרואידים) ? וכמו כן מה המינון המקובל והזמן לעניין שכזה ? נ.ב. מתבייש להגיע לרופאים במצבים אלו, לכן שואל אותך כאן. שוב תודה מקרב לב!

כל משחה לטחורים כמו -פרוקטו-גליבנול או דומה יכולה לעזור

05/10/2018 | 17:51 | מאת: שאול.

שוב תודה, מורח אותם כבר כמה שבועות באופן קבוע לאחר שירותים, (פרוקטו-גליבנול, פרוקטו-כורכומין), ולא עוזר ו/או משפיע..

אם כך עליך לפנות לבדיקת מומחה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות