זמן החלמה לאחר תיקון היצרות אנוס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/09/2018 | 10:57 | מאת: נועם

שלום , אמא שלי עברה ניתוח של תיקון הצרה של האנוס לאחר שסבלה מwhitehead ואקטרופיון מוקוזה. במהלך הניתוח עשו תיקון עם flap דו צדדי ותיקון היצרות באנוס. הרופא שניתח מהדסה אמר שזמן ההחלמה מספר שבועות קצר אבל מאז הניתוח עברו חודשיים ולא רואים את הסוף .מה זמן ההחלמה הצפוי אחרי ניתוח כזה ? תודה

זמן ההחלמה בדרך כלל הוא כפי שאמר לכם הרופא. לעיתים התקופה מתארכת מסיבות שונות. פנו לבדיקה אצל המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות