הקאות אחרי אוכל רגיל..

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/09/2018 | 09:20 | מאת: א

שלום קורה לי הרבה אבל לא תמיד. נגיד כל שבועיים במשך שלושה ימים כבר יותר מחודשיים. אחרי ארוחות אני מקיאה אותם. זה קורה רק עם אוכל רגיל (עם שוקולד לדוגמה זה לא קורה). אני לא אוכלת הרבה. שובעת מהר ופתאום מרגישה שזה עולה בגרון ומקיאה. זה ממש מפריע לי. מה זה יכול להיות והאם ללכת לגסטרו לייעוץ או לחכות אולי יחלוף?

30/09/2018 | 17:00 | מאת: א

?

עלייך לפנות לבירור אצל גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות