אילוסטומה - כאבים ושינוי בצבע של סטומה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/09/2018 | 20:24 | מאת: אנג'י

בעלי לאחר ניתוח עם אילוסטומה חודשיים וחצי. בימים אחרונים שמתי לב לשינוי בצבע של סטומה. בנוסף לאחר פעילות פיזית המצריכה להתכופף ולהתיישר מספר פעמים הוא מרגיש כאבים באים והולכים ( לוקח כדור נגד כאב). יש לו תור לביקור אצל כירורג רק ב-3 לאוקטובר וזה כבר לקראת סגירה של סטומה. דיברתי גם עם אחות סטומה - היא אומרת שיכול להיות דבר כזה שינוי צבע. אבל מדאיג אותי הצבע וגם כאבים.. האם מצריך פניה דחופה לרופא? מצ"ב תמונה של סטומה עם שינוי בצבע. אודה מאוד על התשובה.

תמונה לא הוצגה כאן. לא פירטת מה שינוי הצבע... קשה לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית ומראה עיניים....

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות