טחורים חיצונים ואי נוחות וצריבה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/08/2018 | 22:36 | מאת: ronenr

לכבוד ד"ר אלון שלום רב מזה מס ימים אני עם טחור בינוני באזור פי הטבעת יש תחושת צריבה לא נעימה וגם גירוי מציק בישיבה או בהליכה.רופא משפחה המליץ לי על שימוש בקרם לטיפול בטחורים מסוג פרוקטו גלבינול למריחה עד 6 ימים.התחלתי מיום רביעי לכרגע ללא הטבה מדוע?אין לי בעיית יציאות המון שנים או דימום מהטחור,אבל עדיין זה מציק וצורב מדוע ומה מומלץ לעשות? והאם בדיקה אצל פרוקטולוג במידה ואקבע תור כואבת? אודה לעזרתך בברכה רונן

הבדיקה אינה אמורה לכאוב. במקרה כמו שלך צריך סבלנות. טחור חיצוני עובר עם הזמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות