ניתוח כריתת טחורים ליגשור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/08/2018 | 07:11 | מאת: Yafit

שלום דוקטור, עברתי לפני שבוע ניתוח כריתת טחורים לגישור, אחרי הסרת הפדים המראה היה מאד יפה ללא שום שאריות או טחורים שנשארו, אחרי חמישה ימים הגיעה היציאה הראשונה והכואבת נורא שאחריה נראו טחורים, האם הם אמורים להעלם בצורה מסיימת? האם אפשר להסיר אותם בניתוח קוסמטי? כשאני מנסה להכניס אותם בחזרה המקום כואב נורא למרות משככי הכאבים שקיבלתי, זה מגעיל אותי נורא. תודה רבה

מה שקרה לאחר היציאה זו כנראה נפיחות מקומית. צריך להתאזר בסבלנות, לטפל במשככי כאב וקרוב לוודאי שהכל יירגע ויחזור למצב סביר ותקין.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות