תחושת שריפה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/08/2018 | 20:48 | מאת: ימית

שבוע טוב. אתמול באחת היציאות כאב לי מאוד הצואה הראשונה היתה קשה לאחר מכן היו שלשולים ודם (היה לחץ בבטן). מאז היציאה הזו כל שעתיים אני מרגישה צורך ללכת לשרותים וכל פעם יוצאת צואה. כואב לי מאוד בלי קשר ליציאה ממש תחושת שריפה בתוך פי הטבעת... ובישיבה בשרותים זה מחמיר... אני הולכת כמו צפרדע מרוב כאב. אודה לעצה למשחה או משהו שיכול להועיל. בינתיים שמה מגבונים שמקררים את המקום שקצת עוזרים. תודה!

תעשי אמבטיות ישיבה במים פושרים-חמימים. שימי כל משחה לטחורים שיש ברשותך וקחי משהו נגד כאבים. אם לא יחלוף-פני לבדיקת רופא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות