גולה בפי הטבעת.................

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/08/2018 | 08:18 | מאת: חן

שלום דוקטור. יצא מין בליטה בפי הטבעת.היא לא כואבת.יש טיפה אי נוחות.ואני לוחץ היא כואבת.מזה יכול להיות?....................

כנראה התקף קל של טחור חיצוני.

06/08/2018 | 01:20 | מאת: חן

בהתאם לאיבחון שלך הלכתי להבדק.אכן יש טחור שיצא החוצה.דרגה 4.(הוא איננו חוזר אם אני מנסה לדחוף אותו פנימה)קבלתי מישחה ונרות וקצף.השאלה שלי אם יש מצב שהוא יחזור פנימה לבד עם הטיפול?או שזה מחייב ניתוח או פעולה אחרת?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות