מחפשת פרוקטולוגית באתר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/07/2018 | 14:10 | מאת: ד

שלום. לצערי אני צריכה לפנות לפרוקטולוג ואני מחפשת באתר של משרד הבריאות רופאות לפי מומחיות. ואין ברשימה מומחיות "פרוקטולוגיה" או "כירורגיה קולורקטלית". יש רק כירורגיה כללית ועוד כירורגיות אחרות שלא נשמעות קשורות. איך קוראים למומחיות? האם כל כירורג כללי הוא גם פרוקטולוג? איך קוראים למומחיות שנתקלת בהכי הרבה צרות של האיבר הזה? תודה!!

פרוקטולוגיה היא אחד מתחומי הכירורגיה הכללית. נסי לחפש בין הכירורגים מי שמעיד על עצמו גם כפרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות