תוצאות בדיקת mri

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/05/2008 | 20:18 | מאת: אור

אבי חלה בסרטן המעי הגס עבר ניתוח לפני שנתיים ונשאר עם סטומה. בתוצאות הבדיקה מופיע באגן הקטן משני צידי הערמונית תהליכים תופסים מקום בעלי סיגנל מעורב בt1 וt2עם האדרה הקפית בגדולינים התהליכים בממדים של 7.3\4.5\3 ס"מ בהשוואה לבדיקה קודמת התהליכים גדלו.בסיכום:התהליכים באגן הקטן חשודים לפיזור משני להמשך ברור היסטולוגי.

26/05/2008 | 08:43 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

חוץ מציטוט תשובת ה-MRI לא שאלת שאלה. נראה שהמחלה של אביך חזרה. יש אפשרות לעשות מיפוי PET לצורך אישוש האבחנה, אך המשך הטיפול צריך להיות ע"י האונקולוגים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות