גרד בלתי נסבל.............

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/06/2018 | 23:31 | מאת: עדי

יש לי גרד בלתי נסבל בין הישבנים.. עד החריץ.. ריח מסריח באצבעות אחרי זה והמקום רטוב. זה התחיל מתחושת כאב בצהריים כאב לי לשבת ועכשיו אני ממש סובלת מגרד. מה זה יכול להיות?

לא ניתן לאבחן על פי התיאור כאן. פני לבדיקת רופא עור בהקדם

12/06/2018 | 00:09 | מאת: עדי

ניסיתי לקבוע תור לרופא עור וקבעו לי לאוקטובר... זה לא בדיוק בהקדם... ואבוי לי אם לא יחלוף עד אז... מה חסר בתאור שתיארתי שלא מובן? בבוקר האזור היה שקט. לקראת הערב שוב גרד... שמתי לב שהגרד נמצא רק בערב... אני חושבת שגדלה לי שלפוחית בין הישבנים שזה מה שגורם לגרד ולרטיבות. אבקש את עזרתך לתשובה מה יכול להקל עליי... תודה

נשמע כמו בעיית עור. פני לייעוץ לרופא עור. איני יכול להמליץ על טפול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות