שאלה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/06/2018 | 12:09 | מאת: ברכה

שלום וברכה, אני בת 57. יש לי מידי פעם מתקפת שלשולים וצואה שחורה. קרה לי גם השבוע והבת שלי אמרה שהצואה השחורה מצריכה ברור רפואי.. עשיתי לפני שנתיים קולונסקופיה ויצאה תקינה. האם הצואה השחורה מראה על משהו מסוכן אם זה מגיע רק כשיש שלשולים? תודה רבה

צואה שחורה מחשידה לדימום למערכת העיכול, יותר מהחלק העליון של מערכת העיכול. עלייך לעבור גסטרוסקופיה ואם היא תגלה דבר יש צורך בהמשך בירור של המעי הדק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות