כירוגיה ניתוח של כריתת סינוס פינודלי בשיטת לורד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/06/2018 | 23:05 | מאת: נעמה

היי, עברתי ניתוח לכריתת סינוס פינודלי לפני כ4 חודשים ולפני כחודש עברתי את הניתוח שוב כי חזר לי הכאבים וכנראה שלא הוציאו את הכל בפעם הראשונה שבוע שעבר הייתי אצל רופא כירורג והוא עשה לי צריבה במקום מה שגרם לכך שהחתך של הניתוח שכמעט נסגר נפתח כמעט לגמריי ויוצא משם המון הפרשות.. אתמול יצא לי הפרשה בצבע שחור כולה רציתי לדעת אם יש מה לדאוג?

אם פצע הניתוח נפתח כולו אין סיבה לדאוג. יש לשמור על הניקיון ולשטוף הפצע 2-3 ביום. החלל שנוצר בניתוח יתמלא לאיטו ברקמה ובסוף העור יגדל ויכסה אותו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות