דם יוצא מחצקון בעת ניגוב הישבן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/06/2018 | 00:29 | מאת: אאא

שלום דר' יש לי אקנה קל בישבן ולפעמים אני מנגב וזה מפוצץ חצ'קון ויוצא דם .. ואז אני מפסיק לנגב בשביל שיגליד ויפסיק הדם אבל השאלה היא האם זה מסוכן שיש חצ'קון פתוח ויש קצת צואה עליו? כאילו הצואה נכנסת למחזור הדם? זה קורה פעם בכמה חודשים ולא בא לי לטפל בזה. השאלה האם זה לא מסוכן. תודה

השאלה אינה ברורה. אם יש לך פצעים בעור-פנה לרופא עור. אם יש מקום מסוים שממנו ישנה הפרשה מסוימת מידי פעם - פנה לכירורג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות