אבסס בישבן ומוגלה כתוצאה ממכה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/05/2018 | 18:30 | מאת: אלמונית

שלום רב.לפני כ-9 חודשים היה לי אבסס בישבן קיבלתי מכה ולאחר מספר ימים הוא התפתח ונהיה מוגלה הרופא המליץ ניקוז והביא לי אנטיביוטיקה והפצע התנקז.לפני כמה ימים חזר לי האבסס וגם קיבלתי מכה לפני שבוע והוא התעורר סבלתי מכאבים הרופא נתן לי אנטיביוטיקה של אוגמנטין 875 ושוב זה התפוצץ והמוגלה יצאה החוצה.אני לא רוצה התערבות כירורגית.רציתי לדעת ממה זה נוצר ואיזה דרכים טבעיות ניתן כדי לטפל בבעיה שלא תחזור.שמעתי ששמן עץ התה זה אופציה ותוספי תזונה.אשמח לתשובה בהקדם.

לא ברור למה את מתכוונת ב"מורסה בישבן". צריך לדעת אם המורסה קשורה לפי הטבעת או לא כי זה משנה את האפשרויות הטיפוליות. פני לבדיקת וייעוץ כירורג.

18/05/2018 | 21:16 | מאת: אלמונית

בפעם הראשונה שזה קרה הרופא אמר שזה פילוו נידל.לפי התיאור זה מורסה.זה באיזור הישבן בצד שמאל.לא בפי הטבעת.בפלח צד שמאל של הישבן.

אם זה סינוס פילונידלי הגורם להתלקחויות דלקתיות חוזרות מומלץ ניתוח לכריתת הסינוס. זה ניתוח פשוט הניתן לביצוע בהרדמה מקומית (למרות שרב הרופאים מבצעים אותו בהרדמה כללית...)

18/05/2018 | 22:12 | מאת: אלמונית

קראתי שלא תמיד ניתוח עוזר.יש דרכים אחרות?שכחתי לציין שפעמיים זה קרה לי אחרי מכה חזקה בישבן ובדיוק במחזור החודשי שהרי בזמן זה המערכת החיסונית חלשה.הייתי רוצה פתרון אחר ולא לרוץ לניתוח

איני מכיר פתרון אחר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות