אחרי כריתה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/04/2018 | 20:36 | מאת: אחרי כריתה פי טבעת

היי לפני מספר ימים עברתי כריתה קונדילומה בפי הטבעת אין לי שליטה מלאה של התכווצות/רפלקס שרירי פי הטבעת אם אני רוצה לעשות יציאה. חייב לציין שזה מאוד מקשה עליי האם יכולת שליטה שרירי פי הטבעת יחזור אחרי החלמה?

כריתת נגעי קונדילומה נעשית מעל פני השטח והסיכוי לפגיעה בשריר הסוגר היא שואפת לאפס..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות