שאלה דחוף הלוואי ותראה לפני שבת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/04/2018 | 17:35 | מאת: מישהי

שלום מאתמול בבוקר אני מקיאה כל רבע שעה אפילו רק מים, או רק בחילה נוראית, היום אתמול בערב דם עם שלשול היום בבוקר יצא לי דם מפי הטבעת בלי יציאה בכלל.. מרגישה סמרטוט אבל אין לי חום.. יכול להיות שאכלתי משהו מקולקל?? לא זכור לי... או שנהייתי רגישה למשהו? שתיתי פראמין לפני שלוש שעות ועדיין יש לי בחילות בלי הקאות, מה לעשות להקלה?

נשמע כמו הרעלת מזון. אם לא יהיה שיפור-פני למוקד

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות