קושי בקיום יחסי מין אחרי פיסורה שחלפה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/04/2018 | 02:17 | מאת: רמי

הי דוקטור ,לפני 2 חודשים סבלתי מפיסורה שחלפה.(ניתן לי סבון סטוראידים ומשחה מאלחשת. )כול הזמן הזה לא ביצעתי יחסי מין כלל רצתי שהמקום יקבל את הזמן הדרוש לריפואי עצמי. בפעמים האחרונות אני חש כאבים חזקים יותר,תחושה שאני צר-בזמן חדירה. בנוסף,יום למחרת הרגשתי גרד אנאלי קל-בינוני (יום לאחר שניסתי לקיים יחסי מין עם שמן תינוקות אני יודע שלא מומלץ זה מה שהיה,הגרד חלף עם הזמן ונקיון המקום). יש לציין שסבלתי מטחורים והם כמעט וחלפו. אני שומר על הייגיניה גבוה 1-למה חזר לי הגרד ,זה יהיה ככה תמיד אחרי? 2-הפיסורה חלפה למה אני חש ככה? 3-מה עלי לעשות ? 4-האם זה פסיכולגי כי זה טראומה שהמקום עבר(סבלתי מאד) 5- יש ניתוח בעזרת בלון להרחבת החור על יידי פרופסור שלמה וולפיש אתה ממליץ ? (למה התעסקות מיותרת בעתיד) אשמח לתשובה בעבר עזרת לי מאד ובמהירות רבה

20/04/2018 | 02:34 | מאת: רמי

יש לציין שיוצא לי דם טרי לפעמים על גבי המגבונים אחרי הטלת הצואה ,אבל לא מעבר לכך או כאבים עזים כמו שהיו לי בזמן הפיסורה.

לא ניתן לענות על שאלותיך בלי בדיקה גופנית. מציע שתפנה לבדיקת פרוקטלוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות