פצעים גדולים בישבן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/04/2018 | 08:27 | מאת: רעות

לפני שלוש חודשים עברתי אונס התעללן בי ראבע גברים קשה לי לפרט אבל גם דרך הישבן וגם דרך הפות אחרי האונס הגשתי תלןנה ורופאה בדקה אותי יסודי שבוע שעבר התחילו לגדול לי פצעים גדולים ליד פי הטבעת ובתוכו וגם בפות החיצוני ובין הרגליים זה מגרד לי אני הולכת לפסיכולוג כל שבועיים ואמרתי לו אתמול והוא אמר שזה הגיוני שדווקא באזורים האלה יהיה לי את זה חשבתי ללכת לרופאה שתבדוק ותעזור לי האם תוכלו לכתוב על רופאה עדינה אני מקרית ים אני בת 15

עלייך להבדק אצל רופא/ה בהקדם. האתר אינו ממליץ על רופא/ה או מוסד רפואי מסוים

05/04/2018 | 10:40 | מאת: רעות

אוקיי תוכל למחוק את ההודעה שלי? לא רוצה שיזהו אותי תודה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות