טחור ימני פנימי שעבר קשירה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/03/2018 | 19:01 | מאת: שרה

שלום היתי אצלך לפני 4 ימים ביצעת קשירת טחור פנימי ימני כרגע מה שאני מרגישה זה שרק אחד מהטחורים החיצוניים נפוח ורגיש למגע ושאר הטחורים מכווצים . האם יכול להיות שזה הטחור שקשרת ושכרגע הוא בחוץ? כי אמרת שאתה קושר טחור שהוא פנימי ואם כן , כמה זמן עד שהוא יפול, עברו 4 ימים..

טחורים חיצונים לא קושרים. ייתכן והקשירה של טחור פנימי הפסיקה את אספקת הדם אל הטחורים החיצונים בסביבתו ולכן הם התכווצו. הטחור הפנימי שנקשר "נושר" תוך כיממה.

15/03/2018 | 19:59 | מאת: שרה

אז אם כך למה לדעתך נוצר טחור חיצוני יחיד שנפוח ורגיש למגע. יש קשר לקשירה שעברתי ?

15/03/2018 | 20:33 | מאת: שרה

אז מה זה הטחור החיצוני היחיד שנשאר עדין נפוח וכואב?

צריך לבדוק אותך כדי לענות על השאלה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות