שאלה בעניין דם בצואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/01/2018 | 14:35 | מאת: תמר

אני מודאגת מעט. בת 30 יש לי דם בצואה כבר תקופה ממושכת של חודשים אם לא שנה ואף יותר. הדם הוא טרי ואין לי כאבים ביציאות, פעם היה לכן חשבתי שזה טחורים. יש לי שלשולים לעתים קרובות, לא תמיד, וזה קראתי שגם יכול לגרום לדם. באחת הקבוצות בפייסבוק מישהי העלתה שאלה על דם טרי חדפ מפי הטבעת. וכולם ממש הלחיצו אותה שצריך מיון; דחוף; מסוכן.. לא ישנתי כל הלילה מדאגה עליי. אצלי זה לא חד פעמי... האם זה יכול להיות סרטן? מי שענה לה לא היה איש מקצוע. רוצה לקבוע תור למומחה אבל הביישנות חוסמת אותי. שוקלת לפנות לפסיכולוג. תקל עליי אם תרגיע אותי.

בגילך רוב הסיכויים שמדובר בבעיה קלה כמו טחורים. חשוב שתתגברי על הביישנות ותפני לבדיקת מומחה בתחום שיאבחן ויציע טיפול.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות