התלבטות באבחנה בעיכול

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/01/2018 | 14:39 | מאת: ויקטור

אני סובל משלשולים פעם בכמה חודשים ולפעמים הצואה קצת נוזלית כל הבדיקות דם+צואה+בלוטת התריס+צליאק יצאו בסדר והרופא הציע לי לעשות קולונוסקופיה אבל אני לא רוצה מה יכול להיות הגורם לתופעות האלה והאם פרוביוטיקה בריכוז חזק תעזור למצב שלי ?

ניתן לנסות טפול בפרוביוטיקה. אם לא יועיל-לא יזיק. אם יועיל-אולי בכך נפתרה בעייתך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות