שאלה בנושא טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/01/2018 | 13:32 | מאת: אריק

האם תקין ומקובל שדם מטחורים יטפטף בלי קשר למתן צואה? (כלומר התחתון מתלכלך מדם טרי)

יכול להיות דימום מטחורים גם בלי קשר ליציאה. בשום מקרה דימום מפי הטבעת הוא "תקין ומקובל" ודימום כזה מחייב בדיקת כירורג/פרוקטולוג

13/01/2018 | 18:04 | מאת: אריק

מה ז"א? טחורים לא אמורים לגרום לדם מפי הטבעת? טחורים מדממים זה לא תקין?

כל דימום מפי הטבעת הוא לא תקין ודורש בדיקה ובירור

13/01/2018 | 22:31 | מאת: אריק

מוגזם אם זה ככה כנראה שאף אחד לא הולך לפי הספר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות