כריתת טחורים hemorrhoidectomy

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/01/2018 | 01:25 | מאת: מייקי

שלום דר רציתי לדעת עם יש אפשרות לעשות את הניתוח כריתת טחורים בשיטה הישנה בטחורים דרגה 2 או שהרופא לא מאשר בדרך כלל תניתוח בדרגה כזאת תודה,

אני אישית מעדיף לא לתת דרגות לטחורים אלא להתאים את הטיפול למצב המטופל. ההחלטה על סוג הטיפול ו/או הניתוח נעשית בשיחה עם המטופל וכוללת הסבר על הטיפולים האפשריים, כמובן אחרי בדיקה גופנית.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות