hemorrhoidectomy ligasure

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/01/2018 | 00:48 | מאת: ניק

שלום דר רציתי לדעת אם סובלים מכאבים חזקים לאחר כריתת טחורים האם יש אפשרות לקבל זריקת וולטרן ואייך ההשפעה שלה האם היא מעלימה תכאב לגמרי ולכמה זמן זה משפיע ומי נותן תזריקה והיכן בגוף היא מתבצעת תודה

ניתן לקבל זריקה כזו בכל מרפאת אחיות בקות החולים. לעיתים יהיה צורך בהפניית רופא (כל קופה והכללים שלה). טיפול זה מתאים כפעולה חד פעמית וההשפעה פגה תוך שעות עד יממה. עדיף להשתמש במשככי כאב הניטלים בבליעה, למשך מספר ימים עד שרמת הכאב שוככת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות