פיענוח מסקנות לאחר אולטרסאונד של הרקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/01/2018 | 16:56 | מאת: ליידי

ד"אלון שלום רב, בוצע אולטרסאונד של הרקטום ואלה המסקנות: "פיסטולה פשוטה שמאלית לכיוון אחורה. פתח פנימי שעה 4 תעלה אמצעית דיסטלית. תעלה נמוכה מעורבות מיזערית של הסמינקטר, תעלה אמצעית מעורבות שני ספינקטרים, שעה 4-5 , 30 מע' הפיסטולה 40 מע' יחד עם הדלקת הפריפיסטולרית. תעלה אמצעית פרוקסימלית - אין עדות לפיסטולה וגם תעלה גבוהה" מה מסקנות אלו אומרות? האם ניתן לטפל באמצעות משחה או חייבת פעולה ניתוחית? מודה לך על תשובותיך המנומקות.

התשובה שציטטת כאן אינה מובנת לי. היא אינה כתובה בשפה המקובלת. צר לי. בכל מקרה פיסטולה דורשת טיפול ניתוחי.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות