הכנה לבדיקה אצל פרוקטולוג

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/12/2017 | 17:14 | מאת: צ. גרוס

אני אמורה להיבדק אצל פרוקטולוג ונאמר לי לעשות פעמיים חוקן (ערב ובוקר)לקראת הבדיקה. כששאלתי כיצד עלי לעשות נאמר לי לשאול את הרוקח. אכן הגשתי לבית מרקחת וקבלתי 2 ערכות לחוקן הנקרא go easy enema 180 ml ללא הוראות שימוש. האם זה החוקן הרצוי והכמות המצוינת לצורך הבדיקה ? האם נדרשת תזונה מסוימת? האם אני אוכלת רגיל בערב ובבוקר? אשמח לקבל הסבר. תודה

אין מגבלה בכלכלה. כ2-3 שעות לפני הבדיקה עלייך לעשות את החוקן המבוקש

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות