טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/12/2017 | 20:44 | מאת: דן

יש דבר כזה שטחורים שהיו תקופה ממש ארוכה ולא טופלו יעברו? יש מטרה ללכת לרופא במצב כזה לבדיקה? פשוט עם ההמתנה זה פשוט עבר אבל מפחד שיחזור והשאלה אם רופא יראה משהו אם עכשיו הכל בסדר. אם אני ילך בסוף לרופא זו תהיה פעם ראשונה שמישהו יבדוק אותי

שאלתך אינה ברורה. אם היה לך משהו שבינתיים חלף - קרוב לודאי שלא יימצא דבר בבדיקה. אם לא חלף-פנה לבדיקה

07/12/2017 | 01:08 | מאת: דן

הולך וחוזר כל פעם לכן שואל. דם כל פעם הולך וחוזר אם לא רואים כלום בבדיקה אז לא אלך

עכשו הוספת עוד פרטים.. מציע שתפנה לבדיקת פרוקטולוג

07/12/2017 | 08:07 | מאת: דן

אבל כתבת שלא יראו כלום בבדיקה אם כרגע אין כלום וחלף לא מבין

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות