שבוע אחרי ניתוח לכריתת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/11/2017 | 11:18 | מאת: מיכל

שלום, עבר שבוע מאז עברתי ניתוח לכריתת כל הטחורים שהיו לי, יש לי כמה שאלות שמטרידות אותי: 1. לאחר הניתוח יצא לי בלט מפי הטבעת שעד היום קיים וכואב, למיטב הבנתי זה בצקת, האם זה יתכן? והאם זה יכול להיות משהו אחר? איך מעלימים את זה? 2. האם יתכן ששבוע אחרי הניתוח עדיין בכל יציאה יהיה לי דימום מאסיבי , לעיתים לא ניתן לראות את הצואה מאחר והיא מלאה בדם. תקין? כמה זמן נמשך דימום? תודה על תשובתך,

המהלך שאת מתארת אינו מהלך רגיל אחרי ניתוח לכריתת טחורים. עלייך לפנות לבדיקת הרופא המנתח! בליטה רגישה יכולה להיות בתגובה לניתוח אך דימום רב בכל יציאה דורש בדיקה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות