טחורים אחרי ניתוח קשירה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/11/2017 | 23:39 | מאת: וויזרד

היי. עברתי ניתוח קשירת טחורים ב24.10 ואחרי שבועיים בדיקת רופא, אמר שהכל בסדר שאין לי טחורים, ואין דימום גם. השאלה היא - למה אני עדיין מרגיש כאילו יש לי טחורים? לא יוצאים אבל נמצאים בפנים? אני מרגיש משהו שאני נוגע בפי הטבעת.. אולי גודש? משהו קטן.. זה נורמלי?

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. עברת פעולה רפואית, ייתכן והאזור עדיין מחלים..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות