שאלה: ריח רע מפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/11/2017 | 23:34 | מאת: סימה

יש לי ריח רע מפי הטבעת האם פרוקטולוג מטפל בזה? האם זה פאדיחה ללכת לרופא בגלל בעיה כזו? מה הבדיקות שעושים? זה רק אכות חיים אפשר לחיות עם זה

התלונה אינה מספיקה כדי להגיע לאבחנה. מציע להבדק אצל פרוקטולוג

14/09/2018 | 18:18 | מאת: מירי נבון

אם הריח רע נגרם מבעיית חיידקים ולא בעיה אמיתית אזי יש לי נסיון בכף מיים מטפטפים 2 טיפות שמן עץ התה ומורחים מסביב לפי הטבעת !!! לא בתוכה זה מפיג ריח והורג בקטריות, אם אין בעיית אלרגיה לשמן עץ התה האוסטרלי בחנויות הטבע נמצא, אזיי ניתן טיפה אחת לא מדוללת למרוח באותו אופן שציינתי מקודם לבריאות !

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה. פני לפרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות