כאבים אחרי ניתוח אפנדציט

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/11/2017 | 00:26 | מאת: אוסנת

היי אני בת 47 עברתי ניתוח להסרת תוספתן ליפני 11 יום יש לי כאבים מין היתכווצויות חזקות בבטן העליונה כל כמה דקות כאב היתכווצות כואבת כמה שניות והפסקה כמה דקות וככה כל היום יש לציין שאין לי חום והיתיאות סדירות חוץ מיזה שהבטן מאוד נפוחה האם זה נורמלי וכמה זמן הכאבים ימשיכו?תודה מראש

את לא אמורה לסבול מתופעות כאלה 11 יום אחרי ניתוח. עלייך לפנות בהקדם לבדיקת הרופא המנתח { חשוב לדעת באיזו גישה נעשה הניתוח, מה היו הממצאים ומה היה במהלך ההחלמה בימים הראשונים שלאחר הניתוח. יש אפשרויות רבות ורק במפגש ובדיקה גופנית ניתן להתקדם)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות