אי נוחות פי הטבעת לפעמים גם דימום על הנייר אחרי צואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/11/2017 | 20:03 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר, בן 18- כבר תקופה ארוכה ( מניח שמעל שנה ), שבדרך כלל קצת שורף לי בעת ניגוב ( סליחה על התיאור ) אחרי מתן צואה. לפעמים גם יש דימום. פעם היה לי את זה רק כשהייתי לחוץ ( לפני תחרויות ). יכול להיות שיש לי גם חילוף חומרים מהיר וזה גורם לחיכוך גדול מידי עם הנייר? לא יודע לגמרי מה גורם לזה ומה לעשות? האם יש משחה שאפשר לנסות?

עליך לפנות לבדיקת כירורג/פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות