תחושה של דם ניגר מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/11/2017 | 23:15 | מאת: עליזה

שלום דוקטור, "אבחנתי" לעצמי טחורים (יש לי דם ביציאות, אני לא בקבוצת סיכון, גיל 30). התחיל לפני חצי שנה פלוס מינוס. ביומיים האחרונים יש הרגשה של דם ניגר (או נוזל אחר, פשוט מרגיש דם) מפי הטבעת במשך היום בלי קשר ליציאות, אבל שום דבר לא ניגר או יוצא משם ומדובר ברק תחושה. האם זו תופעה נפוצה? תודה!

כנראה שאתה מדמם מטחור. פנה לפרוקטולוג לבדיקה וטיפול

28/02/2024 | 13:48 | מאת: דם ניגר

שמח לדעת שיוצא דם מהפאקינג תחת שלך טוב לדעת מידע חשוב שכזה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות