דימום לאחר תפירת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/11/2017 | 09:30 | מאת: אסי

שלום. עברתי ניתוח תפירת טחורים האל דופלר בשלישי 24.10 והיום ישבתי באסלה וחיכיתי ליציאה ופתאום ראיתי שדיממתי קצת אולי קצת הרבה.. מה זה יכול להיות? אחרי ימים ללא דימום. אני פרנואידי מהדימומים שעברתי כל חיי.. היה לי בעבר פיסורה שעברתי כריתה ועכשיו תפירת טחורים דרגה 2-3. בן 23

02/11/2017 | 09:32 | מאת: אסי

אני אפילו מרגיש לחץ בזמן היציאה כאילו הטחורים מנסים לצאת.. שכך אני מתבלבל בין יציאה ללחץ

ייתכן דימום קל לאחר הניתוח. אם אתה מוטרד פנה לבדיקת המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות