דימום כבד מפי הטבעת בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/10/2017 | 10:35 | מאת: ת

שלום רב,ת 34 +3 ילדים.התקן נחושת.שנה וחצי . כבר שנה שיש לי דימום חזק מפי הטבעת בזמן מחזור בלבד. הרופא ייעצה לי ללכת לקונסקרופיה עקב זה שאבי נפטר מסרטן המעי הגס. עדיין אין לי תור וזה מאוד מפריעה .מדובר בדימום חזק +הרגשה בפי הטבעת של כאילו יש לי תמיד קוץ או בליטה כזו. מה לעשות חוץ מלחכות לקולנסקופיה?האם צריכה גם פרוקטולוג. תודה רבה על הזדמנות לשאול.לצערי רופאת משפחה לא מסבירה מספיק.

עלייך לפנות לבדיקת פרוקטולוג. קרוב לודאי שלא יהיה צורך בקולונוסקופיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות