טחורים פנימי או חיצוני

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/10/2017 | 19:16 | מאת: אבי

שלום רב אני בן 40 לפני כ5 ימים התחילו לי כאבים כנראה טחורים לא ידוע אם פנימיים או חיצונים (יש תמונה) ביומים האחרונים זה מקרין הכאב לאגן צד שמאל כמובן שלקבוע טור לרופא לוקח הרבה זמן רציתי לדעת מה זה יכול להיות ומה הטיפול המהיר שאני יכול לעשות כדי לפתור את זה או למנוע היציאות שלי תקינות ורכות ביום יום אבקש תשובה מהירה לגבי מה שרואים בתמונה תודה.

עניתי לך בפורום אחר בו יכולתי לראות התמונה שצירפת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות