שערה הפוכה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/10/2017 | 00:18 | מאת: דור

יש לי כבר כמה שנים טובות שערה הפוכה בעצם הזנב שהמקום מזדהם מידי פעם (הולך וחוזר). לא עשיתי ניתוח לעולם. לפני שנה הייתי בים המלח ושרף לי מאוד מה גם שלא ידעתי אם מזיק. מתכננת ליסוע שוב לים המלח. חוץ מהכאב- האם מזיק/מועיל/לא משפיע? טיפים? תודה :)

הטבילה בים המלח אינה מזיקה (פרט לתחושת הצריבה). ממליץ על ניתוח להסרת האזור הבעייתי - ניתוח פשוט הניתן לביצוע בהרדמה מקומית.

07/01/2018 | 10:06 | מאת: ברק

כמה זמן החלמה מהניתוח? כמה זמן עד שאפשר לחזור לפעילות גופנית?

אני מבצע הניתוח בהרדמה מקומית ללא צום, בדיקות או אשפוז. יש כאב מקומי בין מספר ימים לשבועיים. אח"כ ניתן לחזור לפעילות ללא הגבלה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות