כריתת טחורים hemorrhoidectomy

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/10/2017 | 15:22 | מאת: ניק

שלום ד"ר אני בן 32 סובל מטחורים פנימיים שצונחים בזמן התרקונות וחוזרים פנימה רציתי לדעת עם במצב שלי יש אפשרות לעשות ניתוח מילגן מורגן בעזרת ליגשור, והאם ההחלמה והכאב אמור להיות אצלי מופחת כי לפי הבנתי בדרך כלל משתמשים בניתוח מילגן מורגן כשיש שילוב גם של טחורים חיצוניים ובגלל זה הכאב מוגבר,ואשמח לדעת גם עם הרופא יכול כבר לפני הניתוח לתת חופש מחלה לחודשיים כי לפי הבנתי החלמה מהניתוח לוקחת חודשיים תודה

הכאב בניתוח טחורים הוא קשה יחסית מפני שהוא מבוצע באזור עם הרבה עצבים תחושתיים. טחורים שצונחים ביציאה מטופלים בשיטה של כריתת טחורים. הכאב לרוב בין שבוע לשבועיים. לא מקובל לתת חופש מחלה מראש לחודשיים. לאחר הניתוח ניתן לתת 2-3 שבועות ואם יש צורך ביותר-מוסיפים אח"כ בהתאם.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות