מחפשת רופאה מהצפון......

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/08/2017 | 21:52 | מאת: שושי

שלום, אני לא יודעת אם מקובל אשמח מאוד אם כן... אני מחפשת רופאה אישה ללכת להיבדק אצלה ואני לא מוצאת... מאזור הצפון... שתהיה סבלנית אליי כי זו פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שדחיתי... תוכלו לעזור לי? תודה

הפורום אינו ממליץ על רופא מסוים או מוסד מסוים ולכן לא אוכל לעזור. בדקי במסגרת קופ"ח שלך אם יש רופאה באיזורך.

06/08/2017 | 00:52 | מאת: שושי

אין... תודה רבה בכל מקרה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות