יש כאבים בהוצאת צואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/06/2017 | 12:14 | מאת: סבא מודאג

שלום נכדתי בת 8 חודשים בכל פעם שהיא נותנת צואה היא בוכה מאוד מכאבים לפעמים בצרחות מהכאב , ביתי היתה איתה אצל רופא ילדים הוא שזה רגיל וזה עיבור עם הגיל . לנו זה נראה כחריג האם יש איזו שהיא בדיקה שאפשר לבקש מרופא הילדים כדי שנהיה בטוחים שאין בעיה

הספור מחשיד לבעיה בפי הטבעת. יש צורך בבדיקת פרוקטולוג במטפל גם בילדים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות